Recenzija: Četkica za umivanje lica LOOK BY BIPA






Pozdrav svima! 

Neki od vas su izrazili zanimanje za trljalicu za lice iz Bipe koju sam spomenula u prošlom postu (ovdje). Tako da vam donosim sve o ovoj slatkoj maloj stvarčici.  Iako sam svejedno planirala post malo sam ubrzala proces i danas vam donosim dojmove! 

Budući da je ovaj vikend najavljena kiša i od ranog jutra lije, ništa od lijepih sličica, ali trudila sam se bar prikazati trljalicu. Uglavnom, ja ju zovem trljalicom jer mi je to nekako bilo praktičnije, međutim na pakiranju piše četkica.  Pa ćemo ju tako i oslovljavati odsada nadalje u postu.

Za početak, četkicu možete nabaviti  najlakše u Bipi. Nalazi se često ispod stalka s kozmetikom na kojem su ujedno i kistovi za šminkanje. Košta oko 15-16 kuna. Dolazi u praktičnoj plastičnoj vrećici sa zatvaračem tako da ju u njoj možete nositi bez straha da bi se nakupile kakve bakterijice. 





Međutim ne stavljajte ju u unutra vlažnu jer mislim budući da se o plastičnoj vrećici radi ne bi bilo higijenski, postigli bi ste samo kontraefekt.  



Nabaviti ju još možete i sa e-baya linkat ću vam par linkova (ovdje: 1; 2; 3; 4).  Ako slučajno iz nekog razloga ne možete doći do nje preko Bipe a e-bay vam je opcija. A i nešto je jeftinije.


Na žalost ne posjedujem primjerak s e-baya pa ne znam da li ima nekakve razlike iako to je samo guma i ne vjerujem da bi pretjerane razlike trebalo i biti. Možda samo u mekoći malih „pipaka“ ne mogu pronaći drugu riječ haha. 




Četkica  lijepo leži u ruci imate i malo izbočenje straga koje je praktično jer ga preko njega možete zalijepiti na zid ili ogledalo a služi i za držanje dok umivate lice. 






Pipci su mekani kratki i puno su mi nježniji nego tipa Gariner Exfobrusher četkica. Ispod možete vidjeti usporedbu.  Jako lijepo leži u ruci i odlično zapjeni proizvod na licu pa imate osjećaj da nešto taj gel i radi. 



 
Efekt poslije umivanja je  mekana koža. Što me oduševilo. Zaista se vidi velika razlika u mekoći kože s njom i bez nje. Ne mogu reći da mi je sama ona popravila izgled kože i da mi je smanjila prištiće ali svakako osigurala je da svaku večer  100% sigurna idem u krevet da nemam nekakvu šminku na licu koja je preostala.  Isto tako ujutro ako ju koristite prije nanošenja pudera, osigurat će glatku površinu i time bolje nanošenje pudera. 

Dovoljno je nježna da s njom istrljam i usne i vjerujte mi ovo je čudo što se tiče toga, četkica za zube mi je pregruba, ručnik nikad ne napravi razliku kad je vlažan a kada je suh pregrub je. Jedino s ovom četkicom  mogu prijeći usne i biti sigurna da ih neću ozlijediti a ujedno se riješiti suhe kožice
.
Koristim ju već 3-4 tjedna i zaista sam joj dala priliku da se pokaže prije nego sam vam odlučila napisati post o njoj. Ono što ću vam reći ovo je alat koji je praktičan i kojeg ću imat u stalnom postavu od sada pa nadalje. Čisto iz razloga jer bilo kakav gel učini efektivnijim, a i zbog činjenice da je nježna praktična i zaista me natjera da to lice operem kako spada. 

Svakako mislim da bi si ju svatko trebao probati ukoliko ima priliku jer je pristupačna cijenom, jednostavna, praktična, mala i efektivna. 

Imate li vi već svoj primjerak ili ćete ga nabaviti ili ne? Kako vam se čini? Do idućeg puta, lijep pozdrav! 

Xoxo 

Vaša, Iv.

Primjedbe

  1. Čitala sam već o njoj same pohvale. A pošto nemam Bipu nigdje u blizini, eBay mi je dnevna destinacija :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha :D I meni je u večini slučajeva a često i zbog nižih cijena ;)

      Izbriši
  2. Prodano :D volim dobru čistilicu lica i ovo mi djeluje kao prava stvar. Usput,zaista mi se sviđa tvoj blog i predivno se šminkaš...probati ću kopirati Naked 3 look koji si radila,javim kako je prošlo :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puuuno :) Ako budeš htjela svakako pošalji sliku :) Baš baš mi je drago ^_^

      Izbriši
  3. I ja ju imam i obozavam ju. Apsolutno divan proizvod :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Mislim da postoji ovaj proizvod i kod brenda Ebelin, tako da cu ga uzeti prvom prilikom i uporediti sa tvojom recenzijom :) <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam još zamijetila ali ako ima odlično :D Veselim se <3 :)

      Izbriši
  5. prvo sam si bila uzela jednu sa ebaya koju sam pogubila negdje po kuci ali sjecam se da mi je bila prosjecna, falilo mi je malo jacine u njoj, onako prilicno mlohava je bila, dok ova bipina mi je taman, cvrsta a njezna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ima smisla. Gledala sam po linkovima i neke su onako prozirkaste i baš se doimaju kao da su mekše. Ali vjerujem da se da naći i koja bolja mislim da sam potražila i stavila u liknove par različitih baš iz tog razloga. Meni se nikako nije dalo dva-tri tjedna čekati tako da sam uzela Bipinu <3

      Izbriši
  6. Gledala sam ju već u Bipi, ali kako nisam još niti jednu recenziju pročitala nisam znala ispalati li se. :D Ovo definitivno trebam jer mi je Volo spužvica više za skidanje ostataka šminke nakon što se rastopi sve. Zapisala sam odmah da velim sestri želje za rođendan :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ah baš mi je drago što ti je recenzija od pomoći ^_^ Nadam se da će i tebi biti super ;)

      Izbriši
  7. Dobro si me sjetila, prije par mjeseci čitala sam neku recenziju i pomislila sam kad se vratim u Zg (kod mene nema Bipe) prvo idem u Bipu po tu čistilicu, ali sam zaboravila i nisam ju vidjela kad sam bila u Bipi XD
    P.S. noktići su ti prekrasni :)))))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha hvaala :) Rastu mališani. Već dugo nisu bili tako veliki ;)

      Izbriši
  8. E ova mi je recenzija došla baš kao naručena. Već sam ju škicala, ali imam malu averziju prema tim plastičtim pipcima (stvarno ne postoji druga riječ :))) jer sam mislila da su tvrdi i da će me samo izgrebati. Sviđa mi se ovo što sam sad pročitala, pogotovo ideja za usnice, tako da mislim da ću joj ipak dati priliku uskoro :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mekani su i poprilično nježni pipci hihi :) tako da svakako probaj kad stigneš :))

      Izbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU