Recenzija: Catrice LUXURY LASHES (vodootporna) maskara




Catrice  LUXURY LASHES je jedna od novijih maskara iz Catrice asortimana na našem tržištu. S obzirom da su imali i vodootpornu verziju u ponudi odlučila sam ju isprobati. 

Moram, priznati da iako ste ju mogli vidjeti u mojim favoritima prošli mjesec (ovdje). Malo smo vodile love-hate odnos. A moj konačan dojam  možete doznati u ovoj recenziji stoga krenimo. 


Za početak ova maskara dolazi u dosta glomaznom pakiranju crne boje s plavim natpisom.  Sadrži oko 11 ml proizvoda i teba biti potrošena u roku od 6 mjeseci. Cijena koju sam ja platila za nju je 30 kn, jer je tada bila na -30% u Kozmu na akciji. 








Četkica je velika, i klasična te ako niste fan takvih ova vam se nikako neće svidjeti. Meni je bila ok, iako trebala sam biti oprezna jer je lako potegnuti i gdje ne treba. U odnosu na moju omiljenu od Catrice-a Glamour Doll maskaru, ova ima nešto manje dramatičan finish to možete vidjeti po slikama. Nije pretjerano nadogradiva ovaj dio s volumenom me nije oduševio, mislim da ako tražite maskaru za čisti volumen da ima puno boljih. Preživjet će dva sloja ali na trećem postoji mogućnost da će vam se stvoriti gdje koja grudica, stoga, budite oprezni. 

Vodootporno svojstvo joj potpisujem nije se razmrljala po mojim očima drži sasvim u redu i nije mi se preslikavala. 



Na pakiranju piše da sadrži i  proteine kašmira, a miris joj je blago parfemski. Ugodan, moram priznati da me na prvu odbio jer imam jako osjetljive oči i bila sam dosta skeptična da će mi zbog toga iziritira oči ali za sada se to nije dogodilo. Na fotografijama ispod možete vidjeti moje trepavice prije, s jednim slojem i s tri sloja. Na kraju su i fotografije nakon 10h nošenja. 



Jedan sloj.

Dva sloja.

Tri sloja.

Nakon 10H



Maskara je odradila sasvim pošten posao. Malo se strusila ispod oka ali laganim potezom prstom to nestaje. Vodootporna je i drži trepavice lijepo uvijenima. Preporučila bih ju djevojkama i ženama koje ne vole previše drame na svojim trepavicama i koje vole prirodniji izgled. Ja ju osobno volim koristiti kada nosim umjetne trepavice jer mogu stvoriti lagani sloj kojim ću „obojati“ trepavice kako se ne bi isticale od  umjetnih. I za kraj donosim vam sastav: 

AQUA (WATER), GLYCERYL STEARATE, CARNAUBA (COPERNICIA CERIFERA CERA) WAX, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, POLYVINYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, AMINOMETHYL PROPANOL, HYDROLYZED KERATIN, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, LECITHIN, CITRIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, SODIUM DEHYDROACETATE, SORBIC ACID, PARFUM (FRAGRANCE), ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, COUMARIN, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL, CI 77499 (IRON OXIDES).

Sve u svemu, odlična maskara za svakodnevne lakše varijante, te osobe koje ne preferiraju previše drame na trepavicama. Cjenovno je pristupačna, pogodna za osjetljive oči te se ne preslikava. Ovim opravdava ono mjesto kod mojih favorita iako mislim da mi je Glamour Doll puno draža. 

Kako se vama čini? Što vi preferirate kod maskara? Do idućeg puta, lijep pozdrav! 

Xoxox

Vaša, Iv.

Primjedbe

  1. Meni se efekat dopada, nisam je probala ali savim ok deluje :) <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Catrice mi je jako drag, i isprobala sam puno njihovih stvari i mnoge koristim svakodnevno, ali upravo sam shvatila da nikada nisam imala njihovu maskaru! Za taj dio je uvijek bio zadužen Essence, ali ja njih i tako gledam skoro pa kao bratske brendove :D
    Na lijepim okama sve lijepo izgleda, a četkica mi se posebno dopala jer nisam ljubitelj silikonskih. Iako, nekidan sam sasvim slučajno kupila baš jednu takvu i ugodno me iznenadila, ali spremam post o tome ;) Čim skužim kako ovako lijepo uslikati oči, savjeti i više nego dobrodošli :D :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uh meni su baš drage Catrice maskare. Pogotovo jer koristim uvijek vodootopornu verziju a oni u asortimanu imaju bar 2-3 ako ne i više za odabrati. I nikada nisam imala problema s tim da su vodootporne a ipak nisu :P I još im je cijena prihvatljiva. A što se tiče slikanja okica nemam neki posebni savijet. Moje sve slike izpadnu grozne jer držim kameru dosta blizu lica haha onda tu nastupa čisto rezanje da se ostatak ne vidi :') I ispadne čak i ok. Veselim se tvom postiću :D

      Izbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU