Mini NewIN: Wet'n'Wild





Wet'n'Wild je tek početkom ove godine stigao na naše tržište. Radi se o dosta pristupačnom brandu kozmetike iz LA-a. Za sve nas zaljubljene u make-up i višesatno gledanje omiljenih youtuberica kako hvale ovaj jeftin a kvalitetan brand, to je  značilo opće veselje.  

Do prije par dana sam posjedovala samo dva ruža i paletu. I bila poprilično zadovoljna. Također isprobala sam i njihov puder i ostala oduševljena. Budući da su nedavno odlučili nadopuniti svoju kolekciju i ponudu i na moje oduševljenje nisu mogli napraviti bolji posao. Stigao nam je predivan raspon novih jesenskih nijansi  ruževa i još svijetlija nijansa njihovog tekućeg pudera CoverAll. Što reći nego da sam morala uzeti par primjeraka. Iako nisam sigurna da li je i prije bila dostupna, uzela sam po prvi put i njihovu paletu za oblikovanje obrva. A moje dojmove i što sam odabrala ovaj mjesec dok sam kupovala, pročitajte u nastavku. 

 
Za početak, krečem s ruževima. Ono što zapravo i najviše volim je njihova Mega Last linija ruževa.  Koštaju oko 22-23 kune.  A koliko su dobri govori činjenica da sada u totalu već posjedujem pet primjeraka i ne namjeravam stati na tome. 


Pigmentacija, postojanost, tekstura, sve je za čistu peticu. Jedino „loše“ navela bih pakiranje.  Ako ne pazite može se lako potrgati poklopac ruža, dogodilo mi se to jednom i to prilikom transporta. Ništa strašno. Samo imajte na umu da ne plaćate pakiranje već sjajan proizvod. 


Uzela sam nijanse: Red Velvet, Ravin' Rasin i Vamp it up. Ako me pratite na facebook stranici, znate da sam bila u potrazi za zadnjim ružem i već ste možda mogli vidjeti slike. U nastavku su swatchevi i kako meni stoje na usnama. 

Ravin' Rasin, Red Velvet, Vamp it up.

Nosila sam sve tri nijanse  do sada, i radi se o slikama uslikanim na različite dane tako da su sve pomalo različite ali bitno je da dobijete glavnu sliku.  Nanosim ih direktno iz sticka, a budući da su malo tvrđe teksture, pomoću kistića za ruž prijeđem rubove da budu precizniji. 

Ravin' Rasin

Ravin' Rasin na usnama

Vam it up

Vamp it up na usnama

Red Velvet

Red Velvet na usnama.

Osim ova tri posjedujem Sugar Plum Fairy i Mauve Outta Here.  A oko sam bacila na nekoliko nijansi  poput Bare it all, Mocha-licious i Cinamon Spice. 

Wet'n'Wild Mega Last nijanse.


Idući je CoverAll puder. Košta oko 38 kuna i dolazi u 5 nijansi. A upravo su pustili u prodaju najsvjetliju, koju i ja imam, E815 Fair. Uvaj puder sam već koristila i poprilično je dobar. Moguće da ću i o njemu napisati malo detaljniju recenziju. Tako da vam ne želim puno otkriti o njemu :))

Coverall: E815 Fair


Porpuno umasirano u kožu.
 
I za kraj, po prvi puta sam uzela i set za obrve u nijansi Ash Brown (23 kn) . Sviđa mi se kako su boje intenzivne, i dosta je lako iscrtati obrve s njima. Na svim fotografijama gore možete vidjeti kako izgledaju obrve s ovim setom jer ga koristim već tjedan-dva pri svakom šminkanju. 

Čak je i mala pinceta funkcionalna što me iznenadilo. Ista takva se dobije u Beauty Uk setu kojeg sam prije koristila i bila je koma ali ova čak i iščupa nešto :D I također, ukoliko vam gel nije pri ruci ovaj vosak može jako lijepo poslužiti da obrve budu na mjestu cijeli dan. 

Wet'n'Wild: Brow Kit

Swatch: Wet'n'Wild Ash Brown, E963

 Kao po običaju poprilično sam zadovoljna s njihovim proizvodima.  Ako me pitate što bi trebali probati idite s ruževima jer nikako nećete pogriješiti. A što trebate zaobići? Njihove Megalinere ukoliko vam oči suze i njihovu Cover All paletu korektora. Mene je doslovno pekla za oči. 

I to je to. Koristite li i vi Wet'n'Wild? Koji su vam ruževi najdraži? :D 

Do idućeg puta, lijep pozdrav! 

Xoxo

Vaša, Iv.

Primjedbe

  1. Baš sve mi se sviđa i predivno ti stoje ruževi :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Najtamnija ljubicasta mi je presavrsena! Odlicno ti stoji :) <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Nisam još isprobala ništa od ovog brenda, iako je puder bio u nekim kombinacijama ali sam se na kraju odlučila za Catrice. E sad me baš zanima recenzija ;) Ruževi predivno izgledaju!

    OdgovoriIzbriši
  4. Baš ti lijepo stoje sve nijanse ruževa :-) i ja imam dva primjerka i divni su mi. Puno sam čula o ovom puderu i bas me zanima sto ti mislis ;-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) U globalu mi je jako dobar, ali svakako ima tu za nadodati koju rečenicu. ;)

      Izbriši
  5. Zasada imam samo njiihov Cherry bomb ruž, ali sam prezadovoljna!! :D Jedina negativna strana je pakiranje, ali dobro, malo više opreza i ništa se ne bi trebalo dogoditi. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se za pakiranje, ali ja ni nemam naviku nositi ruževe po torbicama tako da mi je svejedno. :D

      Izbriši
  6. Nijanse ruževa su ajmee,ne mogu izdvojiti favorit,imam njihovu paleticu i obožavam je ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, stvarno imaju divan izbor. Probala sam samo jednu paletu isto dijelimo mišljenje :))

      Izbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU