Favoriti mjeseca: Listopad 2015. #1





Listopad je moj nadraži mjesec u godini, ne samo da možemo izvući sve one tople odjevne predmete iz ormara nego i boje koje se nose pogotovo na noktićima i usnama su savršene. 
Isto tako, rođena sam u listopadu, što me čini pravom horoskopskom vagom. Ako me vidite gdje u drogeriji pred policom kako zamišljeno gledam i ne mogu odlučiti između dvije nijanse onda znate zašto je tako :P 

Šalu na stranu, za ovomjesečne favorite sam odlučila odabrati pet kategorija i u njima izdvojiti svoje omiljene proizvode.  Pri odabiru, vodila sam se time da  ti proizvodi budu korišteni bar više od polovice 10. mjeseca i da sam uživala koristeći ih. 

Za kategorije odabrala sam: kosa, lice, tijelo, make-up i nokti. Ako vas zanima što je grijalo moje srce ovaj mjesec, nastavite čitati. 

   KOSA 

Kosa je kod mene zaista posebna priča, već duže vrijeme planiram jedan detaljan post o njoj ali nikako da konačno to i ostvarim. Ukratko moja kosa je tanka i zahtjevna, sklona pucanju a ja ju želim dugu i snažnu. Sredinom ljeta sam krenula na šampone koji ne sadržavaju silikone, i smatram da mi je to jedna od najvećih prekretnica što se moje njege kose tiče. 



Trenutno koristim L'oreal Elseve, Arginin Resist u Light verziji i oduševio me. Zaista obavlja sve što na njemu piše kosa mi je nešto čvršća ali ne koristim ga toliko dugo da bi vidjela neke izuzetno drastične  promijene. 

Ono što nakon mjesec dana mogu reći, to je da ga volim jer mi ne isušuje kosu, niti ju pretjerano otežava. Savršeno ju očisti daje onaj škripavi osjećaj, i imam dojam da je nešto punija kada perem s njim. Svakako nakon dugo vremena, šampon koji ću ponovno kupiti ( a to se rijetko događa kod mene) tako da je i više nego zaslužio biti u ovim favoritima. 


  NOKTI 


Sumnjam da će vas iznenaditi moj idući odabir jer o njima se pisalo već naširoko po mom blogu. U kategoriji nokti odabrala sam Mr. Nail Diamond XL Force jer ga koristim doslovno uvijek ne samo ovaj mjesec već mjesecima, a essence lak za nokte u nijansi 14 do you speak love?  je više od tri puta bio uzastopno na noktima tako da taj malac ima zasluženo mjesto ovdje. Možete o njemu čitati (ovdje i ovdje). 

  
  TIJELO 

Već neko vrijeme sam odustala od dezića koji su u obliku spreja jer ih ne volim. Trenutno koristim Dove powder soft i mogu reći da mi je jedan od omiljenijih koje sam imala do sada.



 Zaista predivno miriše. I nakon mjesec dana korištenja još mi nije dosadio miris kako to uobičajeno bude haha. Ne isušuje mi područje pazuha i ne izaziva iritacije i usput nije mi do sada pofarbao ni jednu majicu, a vjerujte mi ja volim nositi tamne crne majice.  


  MAKE –UP 

O kozmetičkim favoritima sam pisala već ranije (ovdje). Ali kada već radim kategorije morala sam odabrati jedan. U ovoj kategoriji svakako pobjeđuje Catrice All Matt puder kojeg sam recenzirala (ovdje) i Ebelin spužvica za nanošenje make-upa (receznija ovdje).  Oboje sam koristila na svakodnevnoj bazi i ljubav će se nastaviti kako mi se čini :D 




  LICE 


U njezi lica odabrala sam također dva proizvoda koja baš baš volim i smatram da se dugo neće mijenjati. Prvi na redu je Byphase tonik o njemu sam pisala (ovdje). Zaista prvi tonik u mom životu koji je ušao u redovnu uporabu i namjeravam ga ponovo kupiti.



 A drugi proizvod je Freeman maska, možda ste ju već vidjeli u mojem New In postu (ovdje) ali namjeravala sam joj i posvetiti poseban kutak na mom blogu. Tako da nešto više o njoj ćete moći čitati ovaj mjesec :D U svakom slučaju koža poslije nje je savršena i koristim ju zaista jako često.




I to je to što se mojih kozmetičkih favorita tiče! :D Što ste vi voljeli? Imamo li koji zajednički? 

Do idućeg puta, lijep pozdrav! 

Xoxo 

Vaša, Iv.


Primjedbe

  1. nažalost, nemamo nijedan zajednički favorit :/ ;P ali zato želim isprobati Byphasse tonik :D ovaj catrice puder jako rijetko koristim jer je moja koža nešto suša pa mi baš i ne odgovara, slučajno sam ga kupila pa ga s vremena na vrijeme isprobam za svaki slučaj :) odličan mi je bio za Halloween kada sam željela biti jako blijeda, tri sloja tapkanja njega na lice je super ispalo XD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probaj ga pomiješati s kojom kapljicom ulja za lice ako imaš. Često zna pomoći kada puder previše isušuje. Vidiš ta najbjelija nijansa mi je taman, super je za nas duhiće. ;)

      Izbriši
  2. I ja sam prosli mjesec kupila i ebelin spuzvicu i catrice puder, i to su mi najdraza 2 proizvoda trenutno! :D srecom nemam problematicnu kozu i puder mi ne treba za neko jako prekrivanje, a ovaj catrice mi je tako prirodan i dewy na licu da sam prezadovoljna, i cak me par cura pitalo jao koji je to puder :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je drago da ti je super :D I odlično je što sa spužvicom možeš postići nešto prirodniji izgled na licu, ali je po meni dosta nadogradiv imam crvenih ožiljčića na području brade i lijepo to neutralizira. :)

      Izbriši
  3. Imamo. Tonik, maska za lice i sundjer :)
    Probaj crnu Freeman masku :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Crnu nisam primjetila :/ Možda jer sam išla ciljano po neku "morsku" pa dalje nisam ni gledala, ali čim ovu završim pogledat ću :D Bome imamo dosta zajedničkog :))

      Izbriši
  4. Izvini možda sam propustila, ali gdje kupiš Nail Diamond ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U Kozmu ih drže :D Cijena je nekih 16-17 kn. Prije sam stalno koristila Eveline ali ovi su mi nekako draži. Rade odličan posao plus uspijem proći kroz cijelu bočicu i ne ostane mi pola sasušenog, što mi se događalo s Evelineom. :/

      Izbriši
  5. Imamo 2 zajednička proizvoda, Catrice puder i elseve šampon, ja sam više očekivala od šampona , ali priznajem da ne otežava kosu!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ah na tim bočicama uvijek piše da ćemo biti kao zlatokose ali ja se uvijek razočaram pogotovo jer padam na sva taobečanja haha, ali što se otežavanja tiče, tu ne laže i zato se pronašao tu. ;)

      Izbriši
  6. Ebelin spužvicu moram kupiti u ovo koji dan,a Freeman maske ću kupiti prvom prilikom, nema ih kupiti u mojoj blizini :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Šteta meni su super :) koristila sam davno prije i zelenu, ne sjećam se više od čega je bila. Dosta su hvaljene pa pretpostavljam da su sve super, nadam se da ćeš ih moći pronaći :D

      Izbriši
  7. Obozavam te spuzvice. Koristim ih za SVE :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Potpuno te razumijem, puder, korektor, puder u prahu, bronzeri, nekad i rumenilo ako se malo pretjera.:P Ma uvijek spase dan ;)

      Izbriši
  8. ovaj nail diamond ulijeva porvjerenje, mogla bih ga malo pronjuskati :) zajednicko imamo sampon, meni isto vise pasu ove laganije verzije :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni su te laganije verzije pravo otkriće u zadnjih par mjeseci do sada sam koristila obične i nije mi kosa bila sretna. Mene je Nail Diamond potpuno iznenadio, imam prirodno čvrste nokte ali s njim još i na to vidim razliku :D

      Izbriši
  9. Svi hvale Freeman maske i sledeci put kada odem do DM-a moracu da je abavim jer ne mogu vise da citam vase recenzija a da je nemam :D <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha :D Samo daj, vjerujem da se nećeš razočarati :D

      Izbriši
  10. Imamo baš dosta zajedničkih, npr. Byphasse, mislim da mi je to najdraži tonik u zadnje vrijeme :D Baš me zanima taj Mr. Nail Diamond :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je drago za Byphase odličan je :) A Mr. Nail Diamond probaj ako uhvatiš priliku :D

      Izbriši
  11. Ovaj Byphase tonik me bas interesuje,trebala bih ga potraziti,sto se tice blendera ja ga ne ispustam iz ruku,a cula sam bas dosta pohvala o ovom Catrice puderu :)
    Ne znam,ali isto ko da si skoro promijenila dizajn bloga,ako i nisi,mogu ti reci da je prelijep i da mi se bas dopao :*

    http://zeberry.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  12. Da,da prije par dana sam malo radila na njemu. Hvala ti puno :)) Baš mi je drago što ti se sviđa <3

    OdgovoriIzbriši
  13. Imamo jedan, Byphasse mi je totalno otkriće godine valjda :) Samo mi je žao što ću ga izgleda dosta morati baciti jer takav gigant ja nikako ne mogu potrošiti u roku, ma koliko se trudila :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam tek sada na pola bočice (ma da nije baš bočica ) a imam ga već dva mjeseca i više :D I koristim ga svaki dan jutro i navečer i to u obilnim količinama haha :D Tako da nadam se da ću potrošiti prije nego prođe onih 6 mjeseci što piše na pozdaini ;)

      Izbriši
  14. Byphasse tonik je odličan, također moj favorit :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jeej i ti si ga probala :D Haha baš mi je drago da ti odgovara :D

      Izbriši
  15. Elseve samponi su mi skroz super, a nikao da probam Freeman masku, a svi ih toliko hvale... :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, da :) Zaista jesu. Čim uhvatiš priliku hops po jednu. Znaju i prodavati u vrečicama onako manje verzije tako da je super ako želiš za prvu ruku samo probati :D

      Izbriši
  16. Odgovori
    1. :D Jeej vidim da se taj tonik mnogim curkama uvukao pod kožu :)

      Izbriši
  17. Koristim ovaj puder jako dugo i moram priznati da mi odgovara bolje nego ijedan drugi do sad! Ebelinov beauty blender zelim probati vec jako dugo, a poslije ove recenzije sigurno i hocu!
    Nastavi s ovakvim postovima, jako su korisni!


    Pogledaj moj blog www.thefoamofcancun.blogspot.com
    xoxo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jako mi je drago da ti je post pomogao! Svakako će ih biti još. :)) Baš se bliži kraj 11 tako da imam par stvarčica vec na umu o kojima jedva čekam pisati. A sad idem zaviriti na tvoj blog ;)

      Izbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU