What's on my nails: essence: on air! & do you speak love?

Follow my blog with Bloglovin



Pozdrav svima! 

Prošli vikend i početak ovog tjedna je obilježilo moje pakiranje preseljenje i manje-više prilagodba na to da sam opet u gradu.  Nekako  mi nedostaje moja soba doma jer sam bila puno slobodnija i mogla sam snimati i raditi razne tutoriale i manikure što ovdje malo teže funkcionira.
Sada je već ta zbrka pomalo gotova prilagođavanje je pri kraju, samo radim na manjim finesama. Iako sam bila u nedostatku vremena i prostora to me nikako nije spriječilo da promijenim boju na noktima više od tri puta u tjedan dana. Daaa znam da je to i više nego previše ali uživam u tome i ne trebam drugo opravdanje. :P

U moju kolekciju essence gel lakova su ušla dva nova malca, stoga sam odlučila danas pisati o njima. Čini mi se kako sam krenula, da ću ih skupiti sve. Samo ne znam gdje ću s njima.
No dosta blebetanja i bacimo se na njih! 


Prvi novitet bio mi je ovaj prekrasni zlatno-smeđe šljokičasti lak u nijansi 44 on air!


 
izvor


  Ispočetka sam ga zaobilazila iako sam bila u potrazi za nečim šljokičastim šljaštećim i upadljivim jer nemam baš takvih stvari u svojoj kolekciji. Razlog zbog kojeg sam ga zaobilazila je taj što sam bila uvjerena da će biti proziran i to nije efekt koji sam htjela na svojim noktima. Međutim provodeći vrijeme na Instagramu naišla  sam na fotografiju manikure s ovim lakom i ostala oduševljena. 




Tipično za šljokičaste lakove ovaj se teže skida a samim time duže i traje na noktima, stoga ako ste u potrazi za nečim što će vam trajati a ne smeta vam da su vam nokti kao disko kugla samo naprijed. 

Na slikama vidite samo jedan sloj ovog laka, definitivno s dva se dobije i jači efekt. 



Mislim da će ova nijansa biti izvrsna za sezonu blagdana koja ja nas vreba za samo dva mjeseca.



Međutim da se vratimo u sadašnjost i bojama koje su malo više primjerenije za početak jeseni.  
 Nijansu  14 do you speak love? sam uzela prije par dana i jednostavno mislim da je savršena.


izvor


 Obožavam takve nijanse za jesen i prošlih  godina sam ih nosila i jednostavno kada imam takav lak na noktima, to je to. Jesen je tu. Na fotografijama izgleda mrvicu svjetlije nego li je u stvanosti.

Oprostite mi zamuljanu kožicu na palcu :(


Ovi malci kao i svi lakovi iz essence kolekcije su dosta pigmentirani potrebna su jedan do dva sloja. Sviđa mi se to što se jako brzo suše a i sjaj je zaista divan, kao da imate gelirane nokte.  Za cijenu od 12,90 definitivno ispunjavaju moju listu kriterija.




Kako se vama čine ove nijanse? Jeste li više od šljokica ili volite kremaste lakove?
Do idućeg puta, lijep pozdrav!

Xoxo

Vaša, Iv.

Primjedbe

  1. Oba predivna, Essence lakovi definitivno su bolji od kada su im promijenili formulu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se. Od onih starih sam imala samo dva i nisam ih baš nešto često lakirala. Sada su zaista napredovali :)

      Izbriši
  2. Moji nokti su uzasni! Mali, stalno pucaju i nikada simetricni. Tvoji su predivni. Posebno volim Eveline lakove. Probaj njih, ali sigurna sam da vec jesi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) Imam dva komada ali nekako uvijek zaboravim na njih. Mogla bih se počastiti kojim idući put kada me uhvati kriza za lakovima :D

      Izbriši
  3. Ne znam koji je ljepši, svaki je poseban na svoj način! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se :) Svaki ima ono nešto na svoj način :)

      Izbriši
  4. Volim šljokice, ali ih ne volim skidati s noktiju. Obje nijanse su mi lijepe...slažem se s tobom- prva me podsjeća na Božić, druga je savršena za jesen :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uh da šljokice stvarno znaju biti grozne za skidanje :S Drago mi je da ti se sviđaju :)

      Izbriši
  5. Jooooj oba se krasna, ma stvarno ne znam koji je ljepši! Ovaj zlatni je, kao što ti kažeš, pravi blagdanski! Već vidim da bi se mogao ušuljati u kolekciju :)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU