NewIN: October Birthday Edition





Dragi moji! 

Moja prehlada konačno prolazi pa tako uz prvi nalet energije vam pripremam novi post. Jučer je moj blogić navršio svoja puna 2 mjeseca :D  Iako sam planirala objaviti post jučer, jednostavno spletom raznih okolnosti nisam mogla.

Danas vam donosim jedan veliki New in.  Nakupilo se raznih stvari tokom 10. mjeseca, a budući da mi je i bio rođendan ponešto poklona je pronašlo svoje mjesto u ovom postu. Ima svega, dekorativa proizvodi za njegu kože i kose, malo i lakova :D  S obzirom da ima svega biti će razvrstano po kategorijama. Da ne duljim previše, krenimo na posao! 


Za početak možemo krenuti s novitetima u njezi kože.

Ovaj mjesec sam pisala i o njezi moje kože a moju rutinu možete pročitati ovdje.  Najnovije  u ovoj kategoriji je My Face Young krema za lice. 




Kupila sam ju jer mi je trebalo nešto lagano što ću nositi kao dnevnu kremu. Navečer se mažem s Becutan kremicom koja je jako masna. My Face odradi posao, nije mi u 3 tjedna izazvala nikakav nered na licu iako nisam preoduševljena, malo zna zatezati ako ne nanesem alverde ulje ispod nje tako da kada ju potrošim krečem u novu potragu za dnevnom kremom. 

 


Maske za lice obožavam i definitivno imam skoro pa svaki drugi dan na licu. Moje cure znaju što volim stoga su mi kupile za rođendan Scaebens maske za lice koje možete pronaći u Mülleru. Bilo ih je više ovo je ono što mi je trenutno ostalo :D  Odlične su preporučujem. 



Isto tako, prije tjedan dva sam uzela i Freeman DEAD-SEA MINERALS Anti-Stres masku koju obožavam. Sviđa mi se što je pakiranje veliko i traje dugo. Maska je intenzivna koža je odlična poslije nje a možda možete i očekivati i kraću recenzijicu o njoj idući mjesec.



Kosa  mi je također dobila potpuno novu rutinu kako je vrijeme postalo hadnije. Detaljan post o tome će ići uskoro ali  sam svejedno odlučila pokazati što sam uzela.

Za početak tu su Elseve šampon i sprej u light verziji. 



Garnier Fructis regeneratori. U dm-u je bila akcija 1+1 gratis, naravno da nisam odolila. Na poklon od curki sam dobila masku koja ide uz plavi regenrator. 



Kosa mi je bila nešto i suhasta pri vrhovima a potrošila sam svoje ulje, stoga sam uzela i Balea Serum za dugu kosu. Koji predivno miriše.



Dove dezodoranse nisam često koristila u svom životu, međutim, nakon ovog malca mislim da će se to itekako promijeniti. Miris je preedivan, ne isušuje i ne iritira mi područje pazuha te odlično kontrolira neugodne mirise. Prepooručujem! 



Već neko vrijeme radim na puštanju noktiju i dogodilo se malo pucanje nokta na palcu ništa strašno ali da šteta ne bi bila veća uzela sam essence fix it ljepilo i ostala oduševljena koliko je čvrsto i efektivno zalijepilo moju pukotinu. Uz njega uzela sam rašpicu kako bih mogla zagladiti površinu nokta nakon nanošenja ljepila. Oba proizvoda su super! 




Od lakića ponovno je kupljen Mr. Nail učvršćivać već 4-5 bočica po redu. S trona mi je skinuo Evelinove lakove. Na poklon sam dobila nude i plavu nijansu a tamnocrvena je jedna od mojih favorita o kojoj sam pisala u What's on my nails postu (ovdje).



 
 Sada prelazimo na meni najdraži dio ovog posta a to je dekorativa!


Za početak ne mogu izostaviti  novu ebelin spužvicu koju sam recenzirala (ovdje). Svakako svratite ako vas zanima, ali ja ju od onda koristim na svakodnevnoj bazi. 



Eksperimentirala sam s tušem i uzela Eveline Celebrities tuš (vodootoporni) i ostala razočarana njegovom nevodootopornošću a budući da se pogodila i Kozmo vikend akcija kupila sam ponovo svoj najdraži Essence liquid ink. Boljeg tuša nisam još probala. 



Od Catrice-a  o Chocolates nudes paleti ste mogli već čitati uzduž  i poprijeko po mom blogu (ovdje, ovdje). Kao i o puderu koji mi je apsolutno favorit ovog mjeseca (recenzija ovdje) te u pripremi imam i recenziju njihove maskare koja je također uvrštena u moj post o favoritima. 



Ovaj mjesec sam ponovila kupnju Beauty Uk Primera kojeg obožavam. Te na poklon za rođendan dobila Clinique Chubby stick u nijansi 07 super strawberry, također moji favoriti



Za kraj jučer me iznenadio jedan predivni poklon za rođendan od moje sestre *URBAN DECAY NAKED 3* paleta. 



Trebali ste vidjet moju facu kada sam ju dobila u ruke :D Još nisam bila u stanju isprobati je ali iz swatcheva se vidi da ćemo se voljeti dugo i jako. Mogu reći da je odabrala za mene najbolju iz serije njihovih paleta jer toplije nijanse općenito odlično stoje na plavim očima i svijetloj puti. Bravo seka <3 

 
I to je to od mene za ovaj put.

Kako vam se čini? Što vam se najviše sviđa ili o čemu želite čitati od ovih proizvoda?  Jeste li što već isprobali? Veselim se vašim komentarima i do idućeg puta lijep pozdrav! 

Xoxo 

Vaša, Iv.

Primjedbe

  1. Najvise? Pa Urban Decay :)
    I balein serum za kosu :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Super stvarčice, ovo ljepilo za nokte mi obavezno treba.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, super je, odlično dođe za sitne popavke i jako dobro drži ;)

      Izbriši
  3. Ti si se bas super ponovila. Jako mi se dopada pakovanje Evelinovog tusa ali steta sto ti nije odgovarao :/ bas sam ocekivala pozitivnu kritiku. :/ Bas mi se dopadaju noviteti <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovaj mjesec se stvarno nakupilo :) Slažem se da je pakiranje tuša predivno to me na prvu i osvojilo ali na kraju me formula razočarala :/ Drago mi je da ti se sviđaju noviteti :) <3

      Izbriši
  4. Super post, srecan rodjendan tebi i blogu naravno :)
    Ja iskreno nisam odusevljena Dove dezodoransom, sve stoji to da je miris divan i da ne isusuje ali meni se preslikava na odecu i to je jedini razlog. Mozda je to samo meni...ne znam aaali Naked 3 imam vec skoro godinu dana i veruj mi uzivaces!

    poljubac Adela Acanski

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Na sreću još nisam imala problema s preslikavanjem , fiju :) A što se NAKED 3 tice, ne ispuštam je iz ruku već haha.

      Izbriši
  5. super stvarcice, a sestra je pogodila taman ono sta treba :D
    meni je ovaj essence vodootporni tus najbolji ikad, nakon njega se nisam niti trudila isprobavati neke druge tuseve :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odlično je seka pogodila :D baš sam ponosna na nju. Vidiš i meni je essence odličan ali i dalje nemam pojma zašto pokušavam isprobavati dalje i pronaći bolje haha uvijek kupim nešto što me razočara :')

      Izbriši
  6. Koliko lijepih stvari!!! Svašta mi se sviđa i djeluje interesantno - freeman maska, ovi sprejevi za kosu, ljepilo za nokte, a ni nakedica nije za odbaciti ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha :D Drago mi je da su ti interesantni bit će pomalo o svemu još govora na blogu ;)

      Izbriši
  7. Ok, evo mene da još malo slinim nad Nakedicom :) Što da ti kažem, predivna je, svaka čast seki i jedva čekam vidjeti nove tutorijale i lookove s njom :) Idem sad bolje škicnuti ebelin spužvicu, baš mi treba tako nešto. Nadam se da je prehlada prošla! :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lookovi su već u planu :D Prehlada je baš na kraju taman me hvata novi nalet energije ;) :*

      Izbriši
  8. Lakići, lakići :D
    e da, sad sam se sjetila, nisam uspjela naći Mr. Nail lakove u Kozmu. :/ Tko zna što sam ja gledala. Na kraju sam malo proučavala lakove neki dan i odlučila se za Essence bazu jer je 5 free lak pa bar prema sastojcima nije jako štetan :D Ali nisam još isprobala jer sam još uvijek u fazi nelakiranja.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A šteta :/ A uvijek budu tamo gdje drže rašpice i različite preparate za njegu i oblikovanje :/ možda čak na istim mjestima gdje stoje eveline lakovi. No ipak često znam i ja doći pa budu rasprodani. Vidiš još ni jednom nisam probala neki essence za njegu i učvršćivanje pa ako ti taj bude super javi ;)

      Izbriši
    2. Uzela sam običan Protecting Base Coat, a imaju još i za njegu i oporavak nekoliko komada, namjeravala sam uzeti anti-split, ali ga nije bilo kada sam ja došla pa je odluka pala na ovaj :) obavezno javljam :)

      Izbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU