Soft Burgundy Make-up Look & Nude Lips (tutorial)





Pozdrav svima! 

Danas vam donosim jedan (za mene) uzbudljivi post. Već duže vremena razmišljam kako mogu prilagoditi svoje make-up tutoriale da budu jednostavni za praćenje  i ovaj puta sam se odlučila snimiti i video. Iako me osvjetljenje baš nije previše poslužilo na početku i kraju, trudila sam se prikazati kako sam postigla ovaj jesenski laganiji look inspiriran Wet'n'wild paletom sjenila. A kako mi je to pošlo za rukom pogledajte u nastavku.
U postu ćete pronaći detaljne fotografije look-a jednako kao i popis korištenih proizvoda. Pa, krenimo! 

Hello everyone!
Today I have one exciting post. I've been thinking how can I make my make-up tutorials easier to follow and understand. This time, I decided to film video for you which you can find on my YouTube Channel. Link, detailed photos and list of products you can find in this post! Let's get started! :D

Za početak donosim vam listu korištenih proizvoda: (Products used) 


LICE:
CATRICE cosmetics PRIME AND FINE, PORE REFINING ANTI-SHINE BASE.
Wet'n'wild COVERALL, E816 FAIL/LIGHT
Catrice cosmetics, Camouflage cream, 010 Ivory ,
Essence all about matt! Fixing compact powder.
essence, shading powder, 01 light

OBRVE:
Essence lash & brow gel mascara,
essence mono sjenilo, 17 no cream no sugar

OČI:
Beauty uk eye prime fx, baza za sjenilo
Wet'n'wild  E 738 Comfort zone, paleta sjenila
Essence Liquid ink tuš za oči, water-proof
Catrice Glamour Doll  Volume maskara
S-he stylezone,  umjetne trepavice.
USNE:
essence, olovka za usne, 11 in the nude
Beauty UK ruž za use, 12 chelsea 


Za početak sam nanijela primer, puder i popunila lagano obrve. Nakon toga sam krenula s očima. Kao bazu za sjenila koristila sam Beauty uk eye prime fx. Mogu reći da mi je ovo još uvijek prvo pakovanje ove baze i da je tek nakon 5-6 mjeseci još uvijek u pogonu. Koristim ju često i za  mene je to  jedna od boljih koje sam probala. Pojačava intenzivnost sjenila kao i njihovu trajnost. Preko nje sam nanijela puder za fiksiranje kako bi blendanje sjenila bilo lakše i kako bi sjenila ipak bila mrvicu manje pigmentirana jer nisam išla za super-dramatičnim look-om.

Sva sjenila korištena za ovaj look su iz Wet'n'wild  E 738 Comfort zone, palete sjenila.  



U pregib oka sam nanijela svjetliju sivkastu nijansu kako bi smekšala prijelaze između sjenila koje ću dalje upotrebljavati. 


Potom sam na vanjski dio kapka nanijela tamniju zlatnu nijansu, u videu možete vidjeti kako koristim pakiranje pudera kako bi dobila preciznu liniju, međutim odlučila sam se ipak izblendati sve jer je ovo ipak jedan soft look. Bez obzira na to trik s tubicom je odlično poslužio kako bi spriječio bilo kakav višak praškastog sjenila od padanja na lice. Ovo isto sjenilo nanijela sam i ispod oka i izblendala. 


Preko kapka sam nanijela, po mom mišljenju, najposebniju nijansu iz ove palete to je ona mala iz kuta na kraju. Smeđe, crvena nijansa koja se presijava u plavim tonovima.  Definitivno najposebnija nijansa i meni iz ove palete najomiljenija. 



Za kraj sam koristila crnu nijansu u vanjskom kutu oka kako bih look učinila malo intenzivnijim.



Za  waterline  sam koristila smeđu kajal olovku od Essencea  iz razloga što na mojim plavim očima izgleda puno mekše i primjerenije ovom look-u od crne olovke, te nanijela tuš u preciznoj tankoj liniji. 

Kako bi završila oči, nanijela sam još maskaru i jedne od mojih nadražih umjetnih trepavica od s-hea čisto jer volim malo drame kada se šminkam. Ako bi ovaj look nosila u dnevnoj varijanti, trepavice bih preskočila.

A sada lice! Koristila sam essence, shading powder, 01 light, iz razloga jer s ovim mogu postići jako prirodan finish  i kotnure koje sam lagano izvukla su izgledale prirodno. A kako bi naglasila svjetlije dijelove na licu koristila sam Catrice cosmetics, Camouflage cream, 010 Ivory . Moj najdraži korektor ikada :D Highlightala sam svjetlijom nijansom iz essence seta, i nanijela Essence all about matt! fiksirajući puder za kraj. 


Potom sam popunila usne i nanijela ruž.



Ovdje je završni rezultat. 








 
Bacite oko na moj video ako vas zanima kako je sve to izgledalo u procesu. (link


Kako vam se sviđa ovaj look? Koristite li i vi rado Wet'n'wild palete i koja vam je najdraža? 

 Do idućeg puta, 

Lijep pozdrav! 

Xoxo

Vaša, Iv.




Primjedbe

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU