Recenzija: Catrice Cosmetics Chocolate Nudes paleta





Pozdrav svima! 

Danas vam donosim recenziju Catrice Cosmetics Chocolate Nudes palete. O ovim paleticama se dosta pisalo. Blogokolegice  s bloga Little Makeup Guest isto imaju recenziju ove palete ali i u usporedbi s još jednom, to mi je ujedno bio i poticaj za napisati vlastitu recenziju, a njihovu recenziju možete provjeriti (ovdje). Zaputila sam se  u dm i konačno kupila svoj primjerak. Kakvi su moji dojmovi, pročitajte u nastavku.

Ova paleta, vjerujem, je dio jesenske kolekcije koju je  catrice izbacio na naše tržište, jer ju do sada nisam viđala. Može se nabaviti u dm i Müller drogerijama po cijeni nešto malo manjoj od 40 kn. Klasika za Catrice palete. 



Pakiranje sadrži 6 grama sjenila  koja dolaze u klasičnom čvrstom catrice pakiranju, na pozdaini s uputama za postizanje looka. Za sjenila piše da bi se trebala iskoristiti u  roku od 12 mjeseci od otvaranja.



Za mene ovo paleta koja je savršena za dnevni look. Jer  se volim u večernjim varijantama malo odvažiti i posegnuti za malo dramatičnijim sjenilima bolje pigmentacije.

 Sadrži 6 nijansi od kojih su pola matt a pola shimmeraste. Čini mi se da su radili poprilično slične nijanse samo je razlika u shimmeru, vidjet ćete o čemu pričam kada pogledate fotografije. 





 Također paleta dolazi s dvostranim aplikatorom. Jedna strana je klasični spužvasti  a druga je fluffy kist za blendanje. 



Početnicama će dobro doći. Ja ću ga najvjerojatnije baciti ako ga prije ne izgubim jer uvijek koristim svoje kistove za sjenila.


 Ono što vam mogu potvrditi što se nekako generalno ispostavilo kao istina je to da su ove palete slabo pigmentirane, pogotovo matt nijanse.  Bez ikakve podloge kao da ih nema, one shimeraste se vide ali i one mrvicu zakazuju. 



 Na prvu sam ostala razočarana. Onda sam ih odlučila testirati s primerom, odnosno catrice kamuflažnom kremom koju koristim kao primer često, jer ju koristim doslovno za sve :D 



Prekrivanje podočnjaka bubuljice, primer za oči, konturiranje, sve. Meni jednostavno odlično odgovara. I kad bi morala izabrati samo dva proizvoda da nosim sa sobom to bi bila ova kamuflaža i neka maskara. No ovo nije post o kamuflaži već o sjenilima, vratimo se na temu.



S podlogom, sjenila tek dobivaju na izražaju puno lakše se nanose primijete se i cijeli dojam je sveukupno bolji.  





 Ono što je plus veliki, po meni, ova sjenila su nadogradiva što znači da možete početi od tankih slojeva i lagano dodavajući možete postići nešto intenzivniji, tamniji pigmenitraniji look uz uvjet  da je ipak  tu neki primer kao podloga.  


Sve u svemu, za mene je ovo solidna paletica za dnevni look. Lijepo će istaknuti plave oči i mislim da budem često posezala za njom idućih dana kada budem htjela nabaciti nešto nabrzaka a da nije preintenzivno. Kako se vama čini? Da li ste ju probale?

Do idućeg puta,

Lijep pozdrav, 

Xoxo

Vaša, Iv.

Primjedbe

  1. Drago mi je da se slažemo, kao što si i sama komentirala, solidna paleta :)

    OdgovoriIzbriši
  2. wow kakav odlican efekt s catrice bazom. It is on the whole new level! Aaaaaaaaa opet razmisljam da kupim ili ne. Imam njihovu Matt paletu i ono okej mi je.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hmm ako voliš lagane varijante super je i onda preporučujem. Sada sam se malo igrala po okicama i otpade mi ruka od blendanja haha :) Ali da se nešto nadograditi samo treba biti uporan :)

      Izbriši
  3. Tako i ja uopće ne koristim te kistiće koji se dobiju uz palete, draži su mi moji. :) Paleta je divna.

    OdgovoriIzbriši
  4. Lijepe nijanse stvarno,medjutim to sto je slabo pigmentirana je losa stvar,medjutim za tu cijenu je dobra.
    Super post :*

    http://zeberry.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  5. Slike su prekrasne *.* *:*
    Odlična recenzija :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ;) Malo sam se mučila s osvjetljenjem ali sam uspjela izvuči nešto što je moglo ići na blog. :)

      Izbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU