subota, 19. rujna 2015.

Recenzija: Brushegg (e-bay)

Pozdrav svima!

Danas vam donosim recenziju ovog mališana.

Već duže vrijeme otkako sam „ozbiljnije“ krenula sa šminkanjem i nabavila kistove, muku mučim s pranjem istih. Imam ih podosta, pogotovo onih za oči i jednostavno ih je teško prati samo na ruci. 
Iskreno tek sam nedavno saznala za ovog mališana, i odlučila sam prozujati e-bayom. Našla sam poprilično jeftinu inačicu i odlučila se isprobati. 

U nastavku možete pročitati koji su moji dojmovi! 


Za početak, kao što sam već rekla, brushegg je naručen s e-baya po cijeni manjoj od dva dolara. (link ovdje

Stigao je u roku od 14 dana bez ikakvih oštećenja. Rađen je od poprilično čvrste gume. Koja je satenskog finisha. 


Kao što vidite na slici, prednja, plosnata strana se sastoji od rebaraca i malih ispupčenja na vrhu. Velika rebarca su pogodna za pranje većih kistova a ova manja savršeno peru male kistove. Također ima utore za prste koji uvelike olakšavaju baratanje, i na kraju na poleđini natpis brushegg.Ono što većina ljudi koja je koristila ovaj proizvod govori je to da je poprilično malen. Istina, brushegg je zaista sitan stane u dlan, ali meni to nije predstavljalo nikakav problem pri pranju većih kistova. I dalje je bio bolji nego pranje samo s rukom. 

 
Mogu reći da su mi se kistovi bar 3x lakše oprali, pogotovo kistovi za puder, sitna rebra su manje-više pomogla da se ispere nataloženi puder iz sredine kista.  Jedini problem mi je bio kist kojim nanosim Revlon Colorstay.

Ajme majko! To je ofarbalo sve živo, brushegg je postao žut, kist je bio mastan grozno. Iako sam već par puta prala kist nakon korištenja Revlona vjerojatno zbog nakupljenosti je ovaj put bilo najgore. Ipak problem sam riješila s malo uljnog odstranjivača vodootporne šminke i ovaj puta uspjela oprati u potpunosti kist. 

Ono za što me ipak brush egg oduševio su bili kistovi za oči. Uvijek su mi ostajali bar mrvicu sivo smeđi nakon pranja, ali s onim sitnim izbočinama na vrhu i to više nije bio problem.
 Meni osobno veličina ne smeta jer  često negdje selim, tako da nešto što bez pola muke stane u manju kozmetičku torbicu mi jako dobro dođe.
Ja sam sve u svemu oduševljena s ovim malcem :D

A kako se vama čini? Imate li svoj primjerak ili imate želju isprobati?
Do idućeg puta, 

Lijep pozdrav!

Xoxo

Vaša, Iv.

Broj komentara: 14:

 1. Nisam znala za ovo, korisna stvarčica :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Ovo sam vidjela i moram uplatiti novce na PayPal, baš sam planirala u pon naručiti, ali ja bih rozi :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. I meni je mrvicu žao što nisam išla na roza verziju, iako je i bijeli fora jer se dobro vidi što ispireš :')

   Izbriši
 3. Dijelimo mišljenje, odlična stvarčica :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Baš je simpatičan pomagač, mislim da ću ga naručiti ovih dana. :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. I meni je simpatičan, baš zbog svoje veličine :)

   Izbriši
 5. Ja sam svoj već naručila, nakon tvojih preporuka :D

  OdgovoriIzbriši
 6. Imam sigminu rukavicu za pranje kistova i spasila mi je živce! I moji kistovi za oči su ostajali malo prljavi koliko god ih prala, ali sada ih operem za 30tak sekundi, odlična stvarčica. Razmišljam da li da kupim i to maleno čudo, zgodno je za malo duža putovanja, a jeftino je skroz :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Da, takve stvari definitivno spase dan kada se radi o tim malim kistovima pogotovo. Super je ovaj malac, baš za nosit sa sobom. :)

   Izbriši
 7. Imamo poprilično slično mišljenje o njemu. Ja ga obožavam! :)
  http://forhermakeup3.blogspot.hr/2015/09/cistac-kistova-brushegg.html

  OdgovoriIzbriši