Mini Haul: Rujan





Pozdrav svima!

Polako nam je stigao i 9. mjesec a moj popis se sve više širio i duljio :D odlučila sam ga pokratiti za početak mjeseca, a što sam kupila možete pogledati u nastavku. Donosim vam i prve dojmove o proizvodima, jer sam neke od njih imala priliku koristiti već par dana,  kao i swatcheve dekorative. Nadam se da ćete uživati u postu!



Za početak možemo krenuti s već mnogo puta ponovljenom kupovinom, ove gelove za depilaciju od Balee često kupujem.  I mogu reći da sam prezadovoljna. 


Imam izuzetno osjetljivu kožu a pomoću ovih gelova se mogu temeljito obrijati a da pritom ne patim od žarenja i peckanja kože poslije depilacije.
Uzela sam verziju s mangom, za osjetljivu kožu. Gel dolazi u tirkizno plavom pakiranju i miriše slatko voćno,  na mango. Boja gela je ista kao i pakiranje. 


A kada se doda malo vode i utrlja se u kožu, stvori se bogata pijena. Cijena: 14,90 kn (dm)



Zatim imamo na redu piling za lice, također od Balee. Zaista sam bila u potrebi za nekim pilingom jer sam sve zalihe nekim čudom potrošila. Odlučila sam se za ovaj jer, nećemo se lagati, cijena (16,90kn)  je pristupačna a drugo ružičaste je boje. Tko ne pada na to? :D 



Iako sam na prvu bila iznenađena onim što je izašlo iz bočice, na kraju je moj dojam ostao pozitivan. Gel je lagano ružičaste boje i izgleda čisto prozirno, sve dok ga zaista ne krenete utrljavati u kožu ne osjetite sitne čestice koje vrše piling.


 Primijetila sam da je efekt pilinga jači kada koristite manje vode prije nego ga nanesete na lice. A efekt koji će vam ostati je glatka koža, koja nije isušena. Riješio se mojih suhih ljuskica koje imam zbog prištića koji prolaze, a pri tome nije izazvao nove ( za sada) :D  iako na mojoj koži se zaista odmah može vidjeti što joj odgovara a što ne.



Zatim prelazimo na noktiće :D nekako na popisu je bio samo  Aveo odstranjivač laka za nokte.



 Inače sam koristila verziju s bademom u zelenoj bočici, međutim budući da je to najjeftinija, bila je rasprodana. Stoga sam se odlučila za ovu verziju. Jednako je dobar kao i zeleni, mala je razlika u mirisu.
Ono zbog čega još jako volim ove odstranjivače je bočica, koja dolazi s dosta velikim otvorom tako da možete umočiti kistić s kojim ćete počistiti područje oko nokta koje je zaprljano lakom.  Cijena je: 5.50 kn (Müller). 



Onda sam hodajući dm-om naletjela sam na bijeli lak od Maybellinea, iz linije COLORAMA. Uzela  samo ovu bijelu nijansu u nadi da će biti zaista intenzivna. 


Na slikama ispod možete vidjeti kako izgleda prvi drugi i treći sloj lovog laka. Cijena mu je 13,90 kn (dm). 

Prvi sloj.
Drugi sloj.

Treći sloj.

Iako se na kraju postigao efekt potpuno bijele boje, nekako nisam fan lakova koje moram nanositi više od dva sloja. Tada se lak sporo suši a opasnost od onih balončića je velika ukoliko ste nestrpljivi s čekanjem slojeva da se posuše u potpunosti. Ipak moram reći da sam odradila do sada par manikura koristeći ovaj lak i nisam imala problema većih sa sušenjem slojeva. Trajalo je malo duže ali to je razumljivo s obzirom da sam nanosila po tri sloja.


Potom na red dolazi dekorativa :D
U posjetu Mülleru uzela sam ovo sjenilo od essencea u nijansi   17 no cream, no sugar, cijena mu je 12,90 kn. 




 Ovo sjenilo sam već imala i koristim ga non-stop ponajviše za obrve jer se ta hladna tamnija taupe nijansa lakše stapa s mojim tenom i bojom kose. Osim za obrve koristim ga za pregib oka kao prijelaznu boju. 




Sjenilo je i dobro pigmentirano, lagano se blenda i može se nadograđivati. 


Na red je konačno došao i novi gel za obrve, jer je stari bio previše „uništen“. Ovaj od essencea prvi put koristim i mogu reći da je sasvim uredu. Obavi posao :D cijena : 16,90 ( Müller)




I konačno, na red dolaze stvari koje su nekako neplanski se stvorile u mojoj košarici a isto su dio dekorative.

 U Mülleru mi je za oko zapeo ovaj set za kontuiranje od essencea.  Nisam mogla odoljeti da ga probam. 




 Uzela sam nijansu 01 light. A cijena mu je 25,90 kn.

 Pigmentacija oba proizvoda  je sa svim solidna. 



Ne morate se bojati da ćete pretjerati ako slobodno umočite kist ali nisu ni za potpunu bezbrižnost. Na žalost još nisam imala priliku nositi ovaj proizvod iako se veselim probati. Ovako iz swatcheva bronzer se činio mrvicu narančastim a highlighter laganim i ne prenapadnim. 





I za kraj imam, da, čak pet essence-ovih olovki za usne. Kupljene su u dm-u po cijeni od 8,90 kn komad. 



Obožavam ih jer su izuzetno dobro pigmenitrane, mekane, kremaste, lijepo se stapaju s usnama a trajnost je odlična. Novo pakiranje me zapravo najviše osvojilo.
 
Na fotografiji ispod možete vidjeti nazive boja koje sam kupila.



Ovdje su swatchevi na ruci…



A kako se volim igrati s proizvodima za usne odradila sam i lip sawtcheve.



I to je to od moje mini kupovine! Jeste li probali neke od ovih proizvoda i kako su funkcionirali kod vas? Imajte ugodan ostatak dana, do idućeg puta,

lijep pozdrav!

xoxo

Vaša, Iv.





Primjedbe

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN