Make-up Tutorial: Red Glamour





Pozdrav svima!
 
Ovaj puta vam donosim jedan klasični i elegantni look! Obožavam crveni ruž, uvijek kada ga nosim imam taj osjećaj glamuroznog izgleda. Ono što najviše volim je kombinirati ga s  zaista minimalističkim make-upom na očima tušem i kontuiranim licem.

Ako vas zanima kako sam postigla ovaj look, pogledajte dalje u postu.

Proizvodi korišteni:

LICE: 
 Catrice, Prime and Fine, Pore Refining Anti-shine Base.
 REVLON Colorstay

Catrice cosmetics, Camouflage cream, 010 Ivory ,
essence all about matt! Fixing compact powder,
essence, shading powder, 01 light
Catrice, Sun Glow, Matt Bronzin Powder, Lighter skin

OBRVE:
 essence sjenilo 17no cream no sugar 
 essence lash & brow gel

OČI:
Essence, Frame 4 fame, 03 single lashes 

Essence Liquid ink tuš za oči, water-proof
Catrice Glamour Doll  Volume maskara 

USNE: 
Essence olovka za usne 14 Femme Fatale

  

(…)
Za početak sam na lice nanijela primer, trenutno koristim Catrice, Prime and Fine, Pore Refining Anti-shine Base.  Za njega mogu reći da ne čini veliku razliku. Koža je malo glađa ali koristila sam primere koji su bolje funkcionirali od ovoga.



Za podlogu koristim standardni REVLON Colorstay. Obožavam ovaj puder jer s vrlo malom količinom prekrijem sav kaos koji se javio u području brade, posljednjih dva tri tjedna. I ne moram stavljati više slojeva pa cijela podloga izgleda puno bolje i prirodnije. Nijansa koju imam, sada je malo pretamna za mene, stoga ju nanosim i na vrat, poslije će se sve puno ljepše izjednačiti s korektorom i posvijetliti.  





Za obrve, koristim Essence sjenilo 17no cream no sugar i essence lash & brow gel. Ova dva proizvoda za mene funkcioniraju sasvim dobro, a sjenilo je dosta lagano i teže je pretjerati s njime kao s nekim puderima koji su baš namijenjeni za popunjavanje obrva. Ovo je hladna smeđa nijansa koja se dobro stapa s mojom svijetlom kožom i kosom, a inače volim malo tamnije i naglašenije obrve na sebi.





U ovom trenutku prelazim na konture. Pomoću Catrice kamuflaže highligtam ispupćene dijelove lica, kako je vidljivo na prvoj slici, a pomoći bronzera lagano ocrtavam dijelove koji trebaju biti dublji.
Highlight

Contour

Pomoću spužvice, najlakše izblendam cijelu stvar tako da sve izgleda puno prirodnije nego kao kad koristim kistove. Blender koji koristim je iz Bipe, Hello Beauty.

Zatim lagano još jednom pređem preko kontura s bronzerom iz essence seta, nanijela sam rumenilo i highlighter iz istog seta.





Ovo je završni rezultat što se lica tiče :D


Proizvodi koršteni za konture.


Oči sam držala potpuno jednostavne, nanijela sam prvo tuš a zatim uvila trepavice i stavila maskaru, kao što se može vidjeti na fotografiji koristila sam i individualne umjetne trepavice kako bi ipak malo istakla i naglasila oči.




 


Te na kraju na usne nanijela  Essence olovku za usne 14 Femme Fatale.

essence 14 femme fatale

I ovo je cijeli look :D




Na dnevnoj svjetlosti.



Nadam se da ste uživali, do idućeg puta,

lijep pozdrav!

xoxo

Vaša, Iv. 


Primjedbe

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU