Make-up tutorial: Peach tonovi za kraj ljeta




Pozdrav svima ! 

Šminka je oduvijek bila moja velika ljubav, a različite mini pictoriale sam već puno puta radila na svom Instagram profilu (OVDJE) . Ovaj put odlučila sam se pretočiti cijeli proces u slike i objasniti vam korak po korak kako postići look na fotografiji iznad. Budući da će ovo biti jedan veliki post s puno slika, neću duljiti s uvodom. Uživajte ! 


-- Hello everyone !
Since I was little, I always played with make up. I already did some mini pictorials on my Instagram profile, you can check it out there. This time, I decided to explain whole process  step by step in this post.  The explanation on English is below pictures,  I hope you enjoy it!   --

Za početak, s obzirom da se radi o zaista intenzivnom look-u te da ću nanositi mnogo sjenila, na kapak sam nanijela Bell-Illumi korektor u boji 001 light biege kao bazu.  Ovdje mogu doći i različiti primeri, ovisno o tome što inače koristite kao bazu.  Kod mene je glavni zadatak podloge prekrivanje sitnih nepravilnosti, žilica i crvenila kako bi mogla raditi s ujednačenom površinom i da bi  pigmentacija sjenila bila intenzivnija.  
 
Use a corrector or a primer to even out your eyelids. 
essence  eyeshadow,  14 chilli vanilli



Nakon toga, nanijela sam matt nude essence  sjenilo,  14 chilli vanilli. Naime, uloga ovog sjenila je da na oku stvori finu baršunastu teksturu koja će uvelike olakšati proces blendanja. 

Apply skin tone eye shadow to make smooth surface, this will make blending much easier. 


Budući da sam planirala napraviti cut-crase, započela sam s nanošenjem crne olovke u pregib kapka. Koristila sam Maybelline Master Drama kohl liner (water-proof) …. Međutim s ovim izborom nisam bila sretna jer je cilj bio izblendati olovku što više. Ovdje to nije bilo toliko moguće jer je olovka vodootporna i vrlo brzo nakon sušenja se više nije micala s mjesta. Stoga preporučujem korištenje običnih kohl linera kako bi proces blendanja bio lakši nego meni. 
Apply black pencil to crease and blend it out.


essence, 17 no cream no sugar



Za blendanje sam koristila matt smeđe sjenilo od essenca u nijansi 17 no cream no sugar  te ga laganim potezima plosnatog kista nanosila na pregib gdje je olovka. 








Apply eye shadow over to blend the kohl liner.
essence,12  black is the new black





Lagano sam nadograđivala i prelazila na crnu matt nijansu od essencea, 12 black is the new black kako bi donekle uspjela postignuti taj postepeni izgled bez obzira na olovku koja se nije micala s mjesta :D  

Add a black eye shadow to blend the liner even more.



Na kraju pomoću malog kista za blendanje sam prešla cijeli dio na kojem je bila crna boja kako bi se sjenila što bolje stopila. 
Use a fluffy blending brush to make sure everything is nice and even. 


Za kraj sam počistila sve nepravilnosti i ostatke sjenila ispod oka, te na taj način prijelaz sjenila učinila intenzivnijim i čistijim.
Use a make-up wipe to clean the edges.

Finished cut crease.



Pigment and fixing spray.


Na kapku sam koristila brekvasti pigment koji sam davno naručila s e-baya.  Nanosila sam ga malim plosnatim kistom koji je bio pošprican sprejem za fiksaciju od Alverdea. Ova dva proizvoda odlično  zajedno rade te daju predivan foiled  efekt. 






Apply pigment over eyelid.


 Potom sam nanijela tuš za oči, koristila sam look by bipa olovku u crnoj boji kao tuš i nanijela ju pomoću kosog kista od essenca ovdje možete koristit i tekući tuš, koji bi dao malo intenzivniju boju od obične olovke. 
Apply eyeliner.


I nakraju još jednom počistila nepravilnosti. 
And clean out the edges.


Potom sam nanijela podlogu na lice, na slici ispod možete vidjeti proizvode koje sam koristila. A zatim sam krenula na donji dio oka. 

Products used as a face base. 





Prvo sam pomoću istog kista i pigmenta nanijela boju na donji dio na otprilike 2/3 oka a ostatak je zauzela crna matt essence nijansa koju sam koristila za cut crease.
Use the same pigment on 2/3 of your under eye.

After that, use an angled brush to apply black eyeshadow and create a wing.


 Pomoću kosog kista sam postigla taj oštri efekt koji sam željela postići a potom izblendala prijelaz prema van. 
Blend it out.

 
U ovom trenutku je vrijeme za nanošenje olovke za oči unutar oka, na waterline. Ovdje preporučujem da prvo obrišete taj dio oka s običnim štapićem kako bi olovka bila postojanija.  A potom slijedi uvijanje trepavica i stavljanje maskare. Kada nosim umjetne trepavice, s maskarom ne pretjerujem jer se tako lakše stapaju umjetne s prirodnima. Na kraju, stavite umjetne trepavice. 


Curl lashes, apply liner in waterline and mascara.

Apply false eyelashes.



Ovaj dio je moguće i izostaviti, ali ja sam se odlučila staviti ove cirkone koje sam lagano prilijepila pomoću ljepila za trepavice. 
If you want it, apply these rhinestones using  lash glue.

And this is the finished result.

I ovo je završni rezultat. :D 



Breskvaste nijanse su mi jedne od najdražih  i obožavam s njima raditi, tako da ovaj look ide u moje favorite.  :D  Nadam se da ste uživali i do slijedećeg puta,

lijep pozdrav! 
xoxo

Vaša, Iv.

Primjedbe

  1. Krasan glam look. Definitivno ću ti "ukrasti" ideju i ovih dana namontirati sličan look, možda jedino izuzmem kamenčiće da se ljudi ipak ne šokiraju previše :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slobodno :D Kamenčići su ipak za najhrabrije ^^

      Izbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU