Grupna recenzija: Noviteti u njezi lica - Rujan




Pozdrav svima! 

S promjenom godišnjih doba, pogotovo s ljeta na jesen moja koža divlja. I suha je i masna je imam problema s aknama na području brade. Ove godine zaista sam imala velike probleme. I kao po običaju kupim pola dm-a u nadi da će mi nešto pomoći.  Iako planiram napraviti poseban post s kompletnom njegom lica. Ovdje vam donosim pregled i dojmove o proizvodima koji su učinili bitnu razliku i pomogli mi puno u smirivanju moje buntovničke kože :D 

Bez da duljim dalje, samo ću vam reći da za ove proizvode imam čiste riječi hvale. Stoga, bacimo se na njih! 


Za početak, prvi dodatak mojoj rutini njege lica je ovaj BYPHASE tonik za čišćenje lica. 
O njemu ali i svim BYPHASE proizvodima se mnogo pisalo i ovaj je morao završiti u mojoj košarici. 



 Ima malo intenzivniji miris na ruže, što meni osobno uopće ne smeta.  Militraža mu je veliki plus (500ml) jer ja volim potpuno natopiti blazinice s kojim čistim lice, uz to ne moram brinuti da ću ga potrošiti za tjedan dana. Inače nisam osoba od tonika i rijetko kada ga ubacujem u njegu lica ali ovaj proizvod je vrlo lako našao mjesto u mojoj svakodnevnoj rutini. Možete ga naći u dm-u po cijeni oko 25 kuna. Na slikama ispod možete vidjeti sastav, što piše na etiketi kao i otvor čepa koji je golem i treba biti oprezan da ne bi bilo tonika po svuda. 



Sastav


Iduća je kremica SOS! WONDER malo čudo  u teglici.



 Ovo je zapravo mast zelene boje i gušće teksture koja se na koži pretvara gotovo u masnjikavo ulje. 



Piše na njoj da je odlična u borbi s tamnim podočnjacima, ja ju nisam testirala u tu svrhu. Koristila sam ju redovno na svojim aknama i jako mi se svidio njen učinak.  Iako je masna jako, do jutra isuši bubuljice, smanji crvenilo te uvelike pomaže u procesu zacjeljivanja.


Sastav




 Naravno, neće vam izbrisati akne preko noći ali će dosta pomoći. 

Kupila sam ju u dm-u, za cijenu oko 30-tak kuna, 30 ml. 


I zadnji, možda i najdraži proizvod je Alverde, ulje za kožu.  




 Ovo ulje je namijenjeno suhoj koži lica. Ok ja imam masnu kožu inače, međutim cijelo lice mi se ponašalo malo čudno i isušeno zbog poprilično agresivnih umivalica koje sam koristila, tako da mi je ovo ulje došlo kao naručeno.  Jako lijepo se upija u kožu možete vidjeti na slikama ispod. 






Ulje dolazi u staklenoj bočici od 15 ml. S čepom na kojem je moguće dozirati količinu ulja.


 Koristim ga samo navečer nakon umivanja i prije kreme. Rezultati su bili vidljivi već nakon dva dana, koža se manje perutala a lice me više nije zatezalo.


Sastav




 I to je to za ovaj post!  Imate li i vi koji od ovih proizvoda i da li je i on kod vas u „stalnoj postavi“. 

Do idućeg puta, 

Xoxo, 

Vaša, Iv.

Primjedbe

  1. Alverde ulje sam obezbijedila na vrijeme i za ovu jesen, a kad je Alverde u pitanju, ovaj proizvod posebno volim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Po meni imaju dobre proizvode ali ovaj im je baš super :) Pogotovo za cijenu :)

      Izbriši
  2. Nisam probala ni jedan od tvojih noviteta, ali Byphasse tonik planiram probati jer volim tonike, a i sviđa mi se njegova xxl veličina :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakako probaj kada budeš stigla. Super proizvod a i veličina je odlična potrajat će bome :)

      Izbriši
  3. Što se tiče akni na bradi, i sama vodim borbu s njima, posebno u onim danima u mjesecu kad hormoni divljaju. U takvim situacijama koristim Afroditin Remove spots gel za isušivanje. Mali proizvod od 15ml koji traje gotovo godinu dana! I upotpunosti se slažem sa svime što si rekla za Byphasse-ov tonik. Ja ga koristim i po 3x dnevno. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hmm o tom gelu sam razmišljala puno već ali nikako da ga jednom uzmem i probam. Mislim da ću morati u slijedećoj kriznoj situaciji :)

      Izbriši
    2. Svakako ga isprobaj. Neće ti promijeniti život i učiniti čudo, ali će pomoći u isušivanju akni i bržem oporavku kože. Pogotovo ako imaš naviku istiskivati iste. Ja to mrzim, ali jednostavno nikad nemam mira. :)

      Izbriši
  4. I ja koristim Alverde ulje i Byphasse tonik. Jedna od boljih stvari koja mi bukvalno spasi lice u onim danima je Avene Triacneal krema. :)
    U mojoj postavi je uvek neko labelo, bez toga ništa. Volela bih da probam tu SOS kremu, baš muku mučim sa podočnjacima.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam još imala priliku probati Avene kremu ali mogla bi se naći na listi ;) Uh definitivno labelo, planiram postić o čistilicama, kremicama, definitivno o kompletnoj rutini pa ću u njemu odat labelu čast :D

      Izbriši
  5. Sos mast mi zvuči odlično! Evo zapisana na spisak za slijedeći DM :D

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU