Fall Picks – Moji jesenski favoriti





Dragi moji, 

ovaj put vam donosim moj izbor lakova koje ću nositi ove jesenske sezone. Ima tu svega, od klasičnih berry i deep red nijansi pa sve do nekih posebnih ali i neutralih tonova. 

Za početak podijelila sam lakove u tri kategorije, prva je kategorija crvenih nijansi, druga su ljubičasti tonovi, te na kraju mala mješavina neutralnih i posebnih boja. 

Nadam se da ćete uživati u ovoj maloj jesenskoj kolekciji, a u nastavku vas očekuju i swatchevi na noktima. Stoga, bacimo se na posao! :D 



Kao što sam već rekla, započeti ću s moje tri omiljene crvene nijanse.



 Među njima su se našla dva stara ljubimca, a to su Eveline Colour Show, nijansa u izrazito crvenoj koja jednim slojem vuče na ružičasti ton, a kada nanesete dva, polako poprima tu tamnu nijansu boje višnje.  Ok opisivanje boja mi možda i ne ide najbolje, ali trudim se! 

Eveline Colour Show

Na žalost ne znam točan naziv nijanse jer se s bočice izbrisao.  Moj bed, puno sam ga koristila, nekako je ista priča i s drugim, Golden Rose lakom, koji je opet čista suprotnost ovome. Ovo je lak izrazito tamne zagasite crvene boje, koji na lošijem osvjetljenju izgleda gotovo pa crno.
Za oba laka potrebna su dva sloja kako bi se dobila boja iz bočice. 

Golden Rose

Nedavno sam u kolekciju jesenskih crvenih dodala i Catrice lak, u nijansi 59 First Class Up-Grape.  Radi se o tamno crvenoj nijansi s shimerrom i mogu reći da me oduševila. Potreban je samo jedan sloj kako bi se prekrio cijeli nokat i miislim da je moguće da će mi ovo biti jedna od omiljenih boja ove jeseni.  

CATRICE cosmetics

Druge na redu su ljubičaste nijanse :D 



Nekako prošlih godina i nisam baš bila oduševljena ljubičastom bojom i nisam imala u svojoj kolekciji puno toga, osim Bell laka u nijansi 26, koji više vuče na neku neobičnu ljubičastu, skoro pa sivu nijansu, te  Deborah, Shine Tech laka u nijansi 15 Technologia Brevettata, on je opet tako taman da na noktima skoro vuče na crnu boju.

15 Technologia Brevettata

Bell Fashion Color
 Konkretne ljubičaste nijanse sam nabavila ove jeseni i dolaze i esence kolekcije lakova, a to su 23 wonderfuel i 52 amazed by you. 

23 wonderfuel

52 amazed by you

Prva je malo hladnija ljubičasta nijansa koja sadržava sitan shimmer u sebi, a druga, toplija, tamno ljubičasta boja. Obožavam ih sve.  Za sve ove lakove stavljam uvijek dva premaza, jer jedan nije dovljan za potpunu prekrivenost nokta. 

I za kraj vam donosim malu skupinu mješanaca :D 



Za početak tu su dvije neutralne nijanse od essenca, 32 descreet agent, lagano maslinasta nijansa , i 53 rock my world! Tražila sam neku sivu i pronašla savršenu opet kod dobrog starog essencea. 

53 rock my world!

32 descreet agent


Ovdje sam uvrstila i nijansu 42 yummiiii! jer me jednostavno taj smeđi shimmer podsjećao na jesen i na kraju iz essencove kolekcije I <3 trends  nijansu 17 indigo to go predivna plava nijansa u kojoj se presijavaju plave, zelene ljubičaste šljokice :D Za sve ove lakove dovoljan je jedan premaz :D 
 
42 yummiiii!

17 indigo to go

I to je to od moje jesenske kolekcije! Imate li i vi koje od ovih nijansi i koje su među vašim omiljenima? :D 

Definitinvno sam zakazala u području zlatnih ali i to će doći na red! 

Do idućeg puta, 

Lijep pozdrav! 

Xoxo

Vaša, Iv.

Primjedbe

  1. First Class Up-Grape i Indigo to go mi se posebno sviđaju :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Super kolekcija! Yummmiii je baš jesenski yummiii :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Moram imat ovaj First Class Up Grape, moram! Svugdje ga viđam i divim se.

    OdgovoriIzbriši
  4. rock my world i indigo to go su jednostavno ooooohh <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Sviđa mi se tvoj odabir (osim jednog lakića) :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Deborah i Essence su mi najljepši, obožavam te burgundy nijanse u jesen i baš dovršavam jedan postić o njima ;)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN