Recenzija: S-he stylezone (vodootporni) tuš za oči

 Pozdrav svima!


Dobar tekući tuš za oči, za mene je must-have kada god se šminkam za posebne prigode. Upravo iz tog razloga, uvijek nastojim pronalaziti nove, još bolje, jer mi je trajnost tuša izuzetno bitna. S obzirom na moj studentski budžet, do sada sam kupovala samo one koji su cijenom najpristupačniji. Ali nekako što se tuševa za oči tiće, ispostavilo se da koliko platiš…često, toliko i dobiješ.



Ja sam jedna od onih cura koje uvijek imaju probleme sa suznim očima i konstantno sam u potrazi za savršeno vodootpornim tušem koji je ujedno i lagan za nanijeti, jer istini za volju i nisam najsavršeniji majstor, a preferiram besprijekorne rezultate.

Do sada sam isprobala tuševe marke Essence, Wet'n'Wild, Catrice Cosmetics, a među njima sam našla neke koji su moji favoriti ali i one koji su totalan promašaj.


Danas vam donosim recenziju S-he stylezone vodootpornog tuša, u boji black 001.



Privukla me njegova pristupačna cijena. A ovo su neke od karakteristika tuša:


Kada govorimo o aplikatoru tekućeg tuša, preferiram one s kistićima. Nekako do sada sam primjetila da mi oni omogućuju najveću fleksibilnost i kontrolu ne samo debljine već i zaobljenosti crte. Dok spužvasti aplikatori, kakav ima ovaj tuš su većinom daleko lošije izvedbe. Primjetila sam da prilikom nanošenja na stražnju strane ruke možete dobiti dojam da tuš nije dovoljno pigmentiran, proziran je i izrazito loše i debelo se nanosi a sve to zbog lošeg aplikatora.



Tvrdi aplikator tuša.

Na srednjoj crti možete vidjeti što se događa dok tuš nije potpuno osušen.



Još jedna od mana jest ta da kada ga nanesete malo deblje na oko, morate dugo čekati da bi se tuš posušio. Stoga vrijeme sušenja je izuzetno dugo, i pri tome ne govorim o pola minute, nekada ni nakon pet minuta tuš se razmazuje. Što me poprilično razočaralo. Prilikom fotografijaranja  fotografije iznad, trebalo mu je 4-5 minuta da se u potpunosti osuše deblji slojevi.


S druge strane,  ono što je pogotovo izenađujuće, a možda u drugu ruku zbunjujće je to da je trajnost ovog tuša odlična, jednom kada se osuši ne ide nikud :D Na žalost, to je jedina dobra strana ovoga tuša. Ispod možete vidjeti kako se tuš održao nakon što sam ruku stavila pod vodu i nakon što sam preko njega prešla vlažnom maramicom za uklanjanje šminke.

Tuš nakon vode i vlažne maramice.



Sve u svemu, smatram da možete zaobići ovaj tuš u širokom luku, ako ste u potrazi za vodotpornim tušem ovog cjenovnog ranga znači oko 20-30 kuna, ja bih vam preporučila da isprobate essence tekući tuš. On je nekako i dalje na tronu mojih tekućih tuševa i bezobzira na to što imam punu ladicu onih koji mi se i sviđaju i onih koje mrzim, opet ga iznova i iznova kupujem. A uskoro možete i očekivati njegovu recenziju.  S-he tuš čak iako ste izuzetno spretni prozirnost i loš aplikator koji grebe kapke bi mogao biti veliki minus.


Nadam se da će vam ova recenzija uvelike olakšati dilemu  o tome trebate li isprobati ovaj tuš i da su informacije bile korisne :)



Kao i uvijek,



xoxo

Vaša, Iv. :)



Primjedbe

   

Preporučeno

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN