essence - NOVA KOLEKCIJA - Što nam dolazi novo u drogerije?


Pozdrav dragi moji! 

Znam, znam već se dugo nismo čitali u ovom obliku ali danas imam poseban razlog zašto nakon dugo vremena izbacujemo ponovno pisani post. S jedne strane stigla nam je najava noviteta iz essence kolekcije koja dolazi početkom 3. mjeseca u naše drogerije. A poznavajući mene, već ću prva biti među njihovim policama kad ih tete u drogeriji napune i igrati se s novim stvarčicama sjajnih okica kao dijete. 

Ove sezone najvaljuju stvarno brdo toga što je itekako IN i zanimljivo tako da mislim da ćemo imati puno posla isprobavajući neke od ovih noviteta na mom kanalu, a do tada, zvalite se u naslonjače i pogledajte što nam to svega divnoga, blještavoga i oku zanimljivoga iz essence-a pripremaju! LICE Svakom novom kolekcijom i promijenom asortimana, essence nas ne ostavi ravnodušnima s novitetima koji se tiču pudera i podloga. Iako sam bila poprilično nezadovoljna jer sam shvatila da mi omiljeni camouflage puder izlazi iz kolekcije, u trenutku kad sam ugledala već poznato pakiranje, moram prizati da mi se srce malo umirilo. Nema kome nisam preporučila ovaj puder, hvalila sam ga na sve strane, zarazila sestru, prijatlejice na faxu i svi koji su ga probali također nisu ostali ravnodušni. Moram priznati da ne znam je li došlo do velike promijene formule, ali to svakako ćemo i saznati u novom uspoređivanju stare vs. nove verzije! 
Kad se jednom navučete na primere, teško je zamisliti šminkanje bez njih, tako da svaki novitet u našim drogerijama po ovom pitanju uvijek prati dosta interesa i zantiželje, upravo zato me i zanima ova simpatična tubica, koja obećava dosta toga!  Ok, ovo je nešto što imam na piku od trenutka kada sam ugledala najavu na njihovoj služvenoj insatgram stranici! Radi se o novim redizajniranim kistićima, koji će se savršeno uklopiti u svaki ženski beauty kutak! Koji ćete vi izabrati? 


OČI 

Dolazi nam i mnoštvo zanimljivih noviteta u obliku novih velikih paleta (konačno essence! :) ) i tuševa u boji! Meni je zasigurno najzanimljivija paleta! 
USNE

Ni kategorija usne nikada ne ostane zanemarena u ovim nadopunama i promjenama asortimana, a kada kažete  da donosite nove TEKUĆE ruževe u drogerije? E onda znate da idući put iz dućana izlazim bar s jednom nijansom. Moja opsesija s tekućim ruževima je počela prije dvije  godine, i definitivno se nastavlja i dalje! Jedva čekam probati kako ovi funkcioniraju! 


GLITTER GLITTER 


Svi mi volimo dobar sparkly look, a essence se pobrinuo da ove sezone toga ne fali! NOKTI 

Još od početaka svog bloganja, zaljubljena sam u razne štambilje i pločice, a ove sezone essence donosi nove verzije u svoju kolekciju! 
To je to od ovih (meni) zanimljivih noviteta koji će nam uskoro stići u drogerije! Čemu se vi najviše veselite? 

Do idućeg puta..

xoxo

Ivana
Primjedbe

Objavi komentar

Riječ naših oglašivaća


SheIn -Your Online Fashion Blouses
   

Preporučeno

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU

RECENZIJA: Wet'n'Wild photofocus tekući puder/ foundation