BEAUTYART DARIVANJE!





Dragi moji!
Ponosno vam objavljujem početak još jednog slatkog darivanja na mom blogu! Ovaj put povodom više sretnih brojčica koje su se poklopile. Naime, 25.6. punimo točno 10. mjeseci otkad je napisan prvi post, nedavno smo premašili brojku od 50.000 pregleda plus zadnji post koji je  obavljen, ponosno nosi titulu stotog posta na blogu!

Hvala vam za svako čitanje, tisuće vaših komentara, za praćenje i vaš angažman. Kako bi se bar malo odužila danas organiziram darivanje. 

Skupila sam mali set zaista slatkih proizvoda koje će vam, vjerujem, savršeno doći za jedan ljetni smokey eye look! Ako vam se sviđa što vidite, darivanje se odvija na mojoj facebookstranici a pravila su navedena u ovom postu kao i pod slikom na kojoj ćete moći obaviti svoju prijavu. 

Darivanje traje od 23.6. do 30.6.2016. Odnosno točno tjedan dana i uzimat će se u obzir sve osobe  koje  ispune uvijete do 30.6. u 20h. Darivanje je samo za područje RH. A uvjeti koje morate ispuniti kao bi sudjelovali su slijedeći! 


  •  Likeati facebook stranicu Beautyartbypanek005 
  •   Podijeliti sliku darivanja pod opcijom javno kako bi mogla vidjeti da li ste ispunili sve uvijete (link fotografije možete pronaći ovdje)
  •   U komentar taggati bar jednu osobu po vašoj želji.

Dodatan plus bi vam bilo praćenje instagram profila beautyartbypanek005 koje će se brojiti kao još jedna prijava za darivanje a uvjet je da napišete pod kojim imenom me pratite u komentar u kojem ste taggali osobu. (Ovo nije obavezan korak i vrijedi samo ako ispunite prva tri).

A evo što vas očekuje u paketiću.

  • Red Cherry trepavice #523 
  •  essence smokey eyes set, 03 smokey rose
  • set kistića za nanošenje sjenila, 5 komada






Želim svima puno sreće u ovoj nagradnoj igri. Šaljem puno pozdrava! 

Xoxo, vaša Iv.

Primjedbe

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN