Empties #1





Pozdrav svima! 

I konačno vam donosim svoj prvi empties na svom blogu :D Moram priznati da sam bila marljiva i trudila se potrošiti  par proizvoda do kraja kako bih vam mogla reći svoje dojmove. Donosim vam samo 11 praznića i  to iz razloga što ne želim da post bude predug a i ovako je pozamašan.   

Iako sam mogla čekati još tjedan dva i pa nakupiti  ako ne i duplu količinu. Ne znam kako kod vas  ali kod mene kad potrošim jednu stvar do kraja onda potrošim i ostalih 5-6 kojih koristim i tako svaki put.  Očekuje me jedna kupovina ovaj mjesec ali neki malci odavde su već dobili svoje ili dupliće ili zamijene odnosno o tome koliko dobar dojam su ostavili na mene, pa stoga, počnimo! :D 

Za početak, koonačno sam dovršila GARNIER  Ultra Doux Avocado Oil and Shea Butter masku za kosu. 



Ovo je jedna od najintenzivnijih maski koje sam koristila u životu. Imala sam ju od negdje osmog mjeseca i za vrijeme ljeta ju koristila ako ne i svakodnevno. Spašavala je moju kosu. Tekstura je  izuzetno gusta masna i „teška“ ali meni to nije smetalo. Hidratizirala je sjajno i kosa mi nije bila kao slama od bazena a posebice nakon mora. Sada imam drugu verziju od Garniera koja je nešto lakša,  jer mi kosa više  ne treba toliko intenzivnu hidrataciju, ali na iduće ljeto defintivno ponovno uzimam ovu masku jer je odlična.  


Isto tako potrošila sam i Balea regenerator  od vanilije i ulja badema ovaj regenrator sam također koristila tokom ljetnih mjeseci međutim nije imao neko intenzivno njegujuće svojstvo, odlično raspetljava kosu ali meni treba malo više ipak. Kod mene je dobro funkcionirao iz razloga što sam ga uvijek popratila sa maskom, inače kosa bi mi bila s vremenom presuha. 


Gelovi za tuširanje kod mene se jako brzo troše, zadnji koji sam dovršila je ovaj Fa Greek Youghurt Shover cream.  Fantastično miriše jestivo, toplo, slatko. Fa gelovi su mi oduvijek bili izuzetno dragi posebice zbog mirisa a ovaj mi je u top 2 najdraža. Mislim da će se opet pronaći u mojoj kupaoni kada se zaželim mirisa :D 


Essence 24H hand protection balm, krema za ruke je jedna od boljih koje sam koristila. Iako joj treba oko 5 minuta da se upije, ruke su mekše njegovane a suhe zanoktice se puno manje ističu. Miris  je blag i svjež, preporučujem da ju probate ako već niste, ali ja ću s obzirom da volim mjenjati proizvode, pokušati pronaći neku novu. Ako imate manje zahtjevne ruke zimi ova krema će vam biti super. 


Potrošene su i Cotoneve blazinice, meni je zapravo svejedno kakve koristim, sve što je bitno da se ne raspadaju dok ih smočim tonikom i ove to definitivno nisu radile tako da imaju plus kod mene. I cijena je pristupačna. 


Od proizvoda za lice potrošila sam i Balea kremu za okoloočno područje, solidna kremica koja mi nije iritirala osjetljive oči ali nije dovoljno za mene hidratantna. U potrazi sam za novom. Preporuke? 


Te sam također potrošila i Alverde ulje za lice, moj apsolutni favorit možete o njemu čitati u mojim postovima ( ovdje i ovdje


Da se vratimo na kratko na kosu, prije par tjedana sam i dovršila bočicu La Croa Arganovog i Macadamia ulja. Fantastično miriše lijepo zagladi vrhove i ne otežava kosu. Odličan proizvod. 


Za kraj potrošena su i tri dekorativca. Prvo, Beauty UK primer koji je toliko star da vjerujem da sam ga trebala baciti prije 4-5 mjeseci međutim ni nisam ga baš koristila u zadnje vrijeme zbog toga što imam neke druge primere. Ovaj je bio dobar i znao je podosta povečati intezitet sjenila na kapcima. 


Potrošen i već zamjenjen novim primjerkom je i essence gel za obrve. Odličan proizvod, fan sam više proizrnih gelova a ovaj je već kupljen nekoliko puta. Pristupačan je cijenom. S budući da mi je potrebna nova četkica za češljanje obrva, mislim da ću iskoristiti ovu iz potrošenog primjerka :D 


I na kraju već valjda 100-ti u nizu potrošenih, essence Liquid  Ink vodootporni tuš za oči. Meni najbolji i najdraži tuš koji sam probala. Ovaj čak nije dovršen do kraja ali sam odlučila ga zamijeniti novim iz higijenskih razloga :D 

I to je to od mojih prvih praznića. Jeste li koristile što od ovih proizvoda? Kakvi su vaši dojmovi? :D Do idućeg puta, lijep pozdrav!

Xoxo

Vaša, Iv.

Primjedbe

  1. Odgovori
    1. Hvalaa :) Trudila sam se, čak sam i skupljala lišće po parkiću ujutro za pozadinu, ljudi su me malo čudno promatrali ali isplatilo se :D

      Izbriši
  2. Nedavno sam kupila Alverde ljue za lice i odlično mi je. :D Što se tiče Balea okoločne kreme, nisam ju isprobala, ali Cydonia je nedavno radila usporedbu te i Baleine s ureom, pa ti možda to pomogne - http://www.cydoniamakeup.com/2015/11/beauty-duel-balea-okoloocne-kreme-5-urea-vs-lotos/ ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Super bacit ću oko večeras na usporedbu ;) hvala :))

    OdgovoriIzbriši
  4. od sveg ovog probala sam jedino essence tuš za oči i meni je to omiljeni <3 stvarno je predobar, nadam se da ga nikad neće izbacit iz asortimana

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tome se nadam i ja još nigdje nisam našla jedan koji mu je ravan :D

      Izbriši
  5. La Croa ulje, šampon, regenerator i malu masku sam prošle godine isprobala dok sam dugu kosu još imala, osim prekrasnog mirisa nisu mi baš nešto posebno bili, ali imam masnu kosu. Ali mislim da svi koji si mogu to priuštiti po redovnoj cijeni a imaju suhu/normalnu kosu moraju isprobati :D miris je neospisiv zbilja :)
    ovaj Essence tuš nikako da isprobam uvijek neki drugi uleti xD a i Alverde ulje je na listi za kupnju kad potrošim nešto od stvarčica koje imam doma :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probala sam i ja masku i baš to. Najviše me oduševio miris haha :D Svakako probaj i tuš i ulje kada budeš imala priliku. Odlični su :)

      Izbriši
  6. uuuu ova maska za kosu zvuci kao nesto za mene :D (muke-po-plavoj-kosi)
    ovaj essence tus je najbolji koji postoji, ne pada mi na pamet zamijenit ga nekim drugim :D
    ako trazis dobru okoloocnu kremicu ja preporucam od bipe bigood rozu kremicu, dodje 29.90 kn, ja sam si ju danas ponovo kupila :) http://2.bp.blogspot.com/-TLr1hs_Q6BI/VYG0L2fAuUI/AAAAAAAACGI/8nSPesArfRM/s1600/bi_good_augen_crme.jpg

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imala sam prije tu krenimcu i bila mi je ok :D Sada bih htjela probati nešto novo ali ako ne nađem nešto primamljivo mislim da ću se vratiti na nju ;) Dobro da si me sjetila :D

      Izbriši
  7. Obožavam Garnierovu avokado liniju. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja, pogotovo zbog ove maske. Mislim da im je iz Ultra Doux asortimana ova linija najbolja. Bar za moje potrebe kose :)

      Izbriši
  8. Super su mi empties postovi, dođu mi kao mini recenzije i baš su mi korisni :) Super su ti slikice!

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU